Home 
onze honden 
de Blauwe Lotus 
fotoalbum 
jachttraining 
karakter 
in memoriam 
gastenboek 
sitemap 
contact 
 
 

Kluif & Co bezorgt alles voor uw dieren.

In Memoriam

 

 

 

Bica

 
 
 
 

Bica, onze eerste Flatcoated Retriever. Liefde op het eerste gezicht. We gingen voor zwart maar toen we deze kleine chocoladebruine (lever) kleur, met toen nog blauwe ogen zagen, waren we helemaal verkocht en wisten we het zeker, dit is onze hond.

Bi
anca Castafiore heet ze volledig maar omdat dit niet roept noemen we haar Bica. Ze heeft een zeer zacht karakter en is voor ons heel speciaal.
Bica heeft in totaal 2 nestjes gekregen, het 1e gemengd zwart/lever en het 2e nest alle puppen zwart.
Uit het eerste nest hebben we haar dochter Noway gehouden

 

   

 

 

 

   

 

   

 

 

 

   
     

stamboom Bica

Noway

Noway, dochter van Bica.
Na de geboorte van het 1e nest hebben we een belrondje gemaakt om te vertellen dat de puppen geboren waren. Twee families waren ondertussen al voorzien van een pup. Toen had een van ons het idee "leuk we houden zelf een zwart teefje" maar de ander riep "mooi niet!" Dus haar naam was bekend: Noway (mooi niet).
Met Noway hebben we een 1e nestje gehad in 2004, met allemaal zwarte puppen. September 2006 heeft Noway haar 2de nest gehad. In november 2008 haar 3de nestje. Uit alle nestjes hebben wij zelf een pup gehouden, te weten Sia, Zillah en Indy.

Helaas veel te vroeg overleden op 5 juni 2009 (7,5 jaar).
>>>
Ons afscheidsverhaal in de Flatcoated Koerier

 

 

 

 

   

 

   

 

 

 

 

   
     

 

 

 

 

 

stamboom Noway

Zillah


Zillah Miracle, geboren 1 september 2006, dochter van Noway

Zij is echt een Miracle (wonder). Zillah is 24 uur later geboren dan de rest van het nest. Wij hebben voor haar gekozen omdat wij emotioneel erg betrokken waren bij haar. Zillah heeft een moeilijke start gehad. Gelukkig is ze nu weer helemaal gezond.

Zij heeft het karakter van haar vader, heerlijk rustig. Wij zien in Zillah heel veel terug van haar oma Bica. Zillah is een heerlijke hond. Nu Zillah wat ouder wordt gaat zij steeds meer op haar moeder Noway lijken.

 

 
 

 

 

  Indy

Indy, geboren op 25 november 2008, dochter van Sia.              Met Indy hebben wij op de jachttraining gezeten, ze vond dit geweldig om te doen. Helaas moesten wij veel te vroeg afscheid van haar nemen, Indy is maar 3 jaar geworden.